Cerere Inregistrare

Doar avand statutul de membru PHOTOsharp veti putea desfasura activitati in acest site.

Prin formularul alaturat va puteti depune candidatura pentru a deveni membru PHOTOsharp.

In acest sens este necesar sa completati toate campurile libere ale acestuia.

De asemenea, pentru sustinerea candidaturii dumneavoastra, este necesara incarcarea a 10 dintre cele mai bune imagini pe care le-ati realizat. Cererile care contin mai putin de 10 imagini nu vor fi luate in considerare.

Fotografiile incarcate trebuie sa va apartina. Orice fotografie incarcata si care nu va apartine intra sub incidenta legii 8/1996 si va fi raportata, impreuna cu datele dumneavoastra, organelor abilitate sa rezolve astfel de situatii.

Fotografiile incarcate vor fi analizate de catre un juriu compus din fotografi profesionisti care, in functie de nivelul dumneavoastra fotografic, vor hotara daca puteti detine statutul de membru PHOTOsharp sau nu. Este important de retinut faptul ca acest statut odata primit poate fi si pierdut daca activitatea dumneavoastra nu este in conformitate cu regulamentul de functionare si activitate al site-ului.

* - fotografiile incarcate trebuie sa fie in format .jpeg, sa aiba o marime maxima a fisierului de 300kb iar latura mare sa fie de minim 650 pixeli si maxim 900 pixeli.

Raspunsul la candidatura dumneavoastra va fi trimis in cel mai scurt timp posibil la adresa de e-mail declarata. Pentru a evita primirea raspunsului in casuta de SPAM va rugam inregistrati adresele de e-mail [email protected] si [email protected] in agenda dumneavoastra.

De asemenea va rugam in perioada urmatoare, pana la aflarea raspunsului privind candidatura depusa, sa urmariti si e-mail-urile primite in casuta dvs. de SPAM .

Va multumim pentru interesul aratat fata de activitatea noastra si va dorim mult succes !

*Sectiunile marcate sunt obligatorii

Imagininile dumneavoastra sunt procesate.
Va rugam asteptati...